Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бала відповів тим, хто говорить про успішний вихід з Авдіївки: Ви – рідкісні гівнюки
commentss НОВИНИ Всі новини

Бала відповів тим, хто говорить про успішний вихід з Авдіївки: Ви – рідкісні гівнюки

Насправді в Авдіївці не було так званого успішного виходу, про це у Фейсбуці заявив політолог Віталій Бала, передає портал «Коментарі»

19 лютого 2024, 18:24
Поділіться публікацією:

Як вважає політолог Віталій Бала, Авдіївку не втримали, за відсутності необхідного озброєння і боєприпасів, ще декілька місяців тому. За його словами, начебто ще восени минулого року тодішній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний пропонував вивести Сили оборони з Авдіївки. Але проти цього був категорично проти президент Володимир Зеленський, який відвідував Авдіївку, ймовірно, у цілях піару, вважає експерт.

Бала відповів тим, хто говорить про успішний вихід з Авдіївки: Ви – рідкісні гівнюки

Віталій Бала

"Зеленський на весь світ публічно заявляє, що не будемо здавати, а Путін заявляє, що потрібно захопити. І для чого були ці "міряння" хто "крутіший"? Така позиція Верховного Головнокомандувача призвела до невиправданих жертв і загиблих, поранених, полонених було багато у Бахмуті, а тепер і в Авдіївці",
— відзначив політолог.

При цьому він додав, що в Авдіївці було набагато гірше, ніж у Бахмуті.

"Так звані військові експерти і "позитивні" блогери вихваляють успішне відведення і правильне рішення, яке зберегло життя нашим захисникам. Я їм можу сказати тільки одне, ви – рідкісні гівнюки. Ще раз повторюю, загиблих, поранених, зниклих безвісти і полонених не просто багато, а дуже багато при такому "успішному" виході з Авдіївки"
, — заявив Бала.

За його словами, йому військові розповідали, що так "відходили" з Авдіївки, що скидали з себе все, тільки каски залишили, щоб "успішно" вийти, тому і багато осколочних поранень, зокрема і у тих, з ким він спілкується.

"Більш того, якби не почали "успішно" виходити зранку 17-го лютого, то на вечір були б вже у котлі",
— додав експерт.

За його словами, про плачевну ситуацію в Авдіївці знали наші генерали і доповідали Верховному Головнокомандувачу, що потрібно відводити війська і напевно доповідали ще набагато раніше, але "великий воєначальник" не давав згоди. Ймовірно саме тому в місто була направлена 3 ОШБр. Хоча згодом, коли ситуація змінилася, було заявлено, що вона прикривала відхід Сил оборони, додав політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські  загарбники розстріляли шість українських  бійців, що  опинились у ворожому оточенні  районі "Зеніту" в Авдіївці, повідомляє OSINT-спільнота DeepState. При цьому, представники  командування  говорять, що "втрати ЗСУ були мінімальними, як на такі події".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 лютого 2024, 19:17

Ви ще вірите тричі ухилянту? Тому, що він в очі кожному дивився? Завдання корумпованого Фюрера: ціну Путіну піднімати; сточувати його 145 мільйону країну, а Україна - витратний інструмент. Так і Гітлер поводився.


Новини