Головна Новини Суспільство Війна з Росією Б'ють не гірше HIMARS: в Україну прибула потужна зброя з Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Б'ють не гірше HIMARS: в Україну прибула потужна зброя з Німеччини

Міністр оборони України подякував Німеччині за РСЗВ

1 серпня 2022, 15:00 comments1062
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", в Україну з Німеччини прибули реактивні системи залпового вогню MARS II. Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив про прибуття РСЗВ в Україну в Twitter і подякував за них уряду Німеччини.

Б'ють не гірше HIMARS: в Україну прибула потужна зброя з Німеччини

РСЗВ MARS II. Фото: із відкритих джерел

"...Наші артилеристи салютують нашим німецьким партнерам!", — зазначив український голова Міноборони, підкріпивши свою посаду фото РСЗВ.

Варто зазначити, що саме з постачанням важкого озброєння з Німеччини в Україну було найбільше складнощів. Берлін як міг відкладав остаточне рішення, зараз такі поставки пішли. Дійсно, Україна все ще потребує збільшення обсягів постачання важкого озброєння. Але те, що Німеччина та інші світові лідери почали їх схвалювати – вже багато про що говорить.

Читайте також на порталі "Коментарі" — конфлікт між Сербією та Косово: чому війни не буде – як це може вплинути на Україну. Експерти детально розібрали ситуацію у ексклюзивному інтерв'ю для нашого видання.                                                                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло – українська розвідка точно знає, що Кремль робить велику ставку на перемозі у битві за південь та схід України. Якщо ці бої закінчаться для Москви успішно, то з великою ймовірністю варто очікувати, що російські війська спробують захопити ще більше українських територій. У ГУР також мають інформацію про те, що росіяни через 2-3 тижні знову можуть повернутися до Білорусі, де біля кордону з Україною сформувати ударні групи для чергового вторгнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини