Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Б'ємо рекорди": офіцер розповів про ліквідацію ворогів під Авдіївкою
commentss НОВИНИ Всі новини

"Б'ємо рекорди": офіцер розповів про ліквідацію ворогів під Авдіївкою

Росіяни несуть у районі Авдіївки рекордні втрати

6 грудня 2023, 23:25
Поділіться публікацією:








Російські окупанти зазнають у районі Авдіївки Донецької області рекордні втрати у техніці та живій силі. Про це розповів офіцер "Легіону Свободи", майор МВС Максим Морозов, повідомляє портал "Коментарі".

"Б'ємо рекорди": офіцер розповів про ліквідацію ворогів під Авдіївкою

Ворог зазнає рекордні втрати під Авдіївкою. Фото з відкритих джерел

За словами українського захисника, на підступах до Авдіївки ЗСУ б'ють рекорди по ліквідації загарбників.

"Авдіївка б'є рекорди по ліквідації противника в живій силі і техніці. Ворог намагається оточити місто, але для українських захисників цей ворожий план не є новим", — розповів Максим Морозов.

Офіцер повідомив, що росіяни щодня продовжують масовані атаки в районі Авдіївки, позаяк наразі у них немає дефіциту мобілізаційного ресурсу. За його словами, загарбники посилають на штурм міста величезну кількість піхоти.

"Якщо російські військові відмовляються йти на штурм, то їх показово розстрілюють перед строєм. Спостерігаємо новий резерв. Росіяни примусово мобілізують нелегалів і мігрантів", — сказав Максим Морозов.

Офіцер також розповів, що ситуація критична на північ від Авдіївки та у районі промислової зони міста. Однак наразі про відступ ЗСУ з міста мова не йде, додав Мороз.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що близько 70% ворожої бронетехніки не повертається з поля бою в районі міста Авдіївка Донецької області. Військовослужбовець розповів, що росіяни намагаються наступати на Авдіївку переважно піхотою, позаяк погодні умови не дозволяють їм застосовувати бронетехніку, яку вони швидко втрачають. За його словами, росіяни намагаються прорватись до Авдіївського коксохімічного заводу, однак підрозділи, які здійснюють штурмові дії, змушені щоразу відступати через значні втрати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини