Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Азов": Україна готова захоплювати невеликі російські міста
commentss НОВИНИ Всі новини

"Азов": Україна готова захоплювати невеликі російські міста

За допомогою цього Україна може чинити тиск на РФ

26 квітня 2023, 16:28 comments3002
Поділіться публікацією:

Україна готова захоплювати невеликі російські міста, щоб використовувати їх як важіль для повернення територій, які утримує РФ. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву представника "Азов" Богдан Кротевича, зроблену в інтерв'ю The Washington Post.

"Азов": Україна готова захоплювати невеликі російські міста

Захисник Маріуполя і "Азовсталі" Богдан Кротевич

Така тактика, за його словами, застосовувалась чеченськими силами під час Першої чеченсько-російської війни. Він додав, що "Азов" скористається випробуваннями 2022 року у майбутніх боях: "Наш досвід роботи з "Азовсталлю" каже нам, що безвихідних ситуацій не буває".

"Ми готові звільнити територію", — сказав також в інтерв’ю майор Богдан "Тавр" Кротевич, який є тимчасовим командиром бригади та очолює роботу по її відновленню після звільнення з російського полону восени.

Бригада "Азов", яку українці прославляли за її стійкість під час осади Маріуполя Росією, намагається відновитися після важких бойових втрат, намагаючись зіграти потужну роль у наступному великому наступі України. Відомий підрозділ сподівається залучити 6500 нових бійців, які забезпечать відновлену бойову силу.

"Більшість припускає, що війна швидко закінчиться або хтось інший виграє її замість нас. Цього не сталося", – сказав Кротевич. — "Таким чином, ми намагаємося пояснити цивільному населенню країни, що нам потрібно, щоб вони допомогли нам звільнити території".

"Я дійшов висновку, що найшвидший спосіб звільнити наших полонених — взяти в полон більше російських солдатів і закінчити цю війну нашою перемогою", — також каже Кротевич про можливе повернення тисячі ще полонених в Росії азовців.

Український уряд призначив "Азов" однією з шести "наступальних бригад", які допоможуть очолити спробу України повернути окуповані Росією території, пише The Washington Post

Тим часом, супротивник назвав дату початку українського контрнаступу.

Після розмови із Сі Цзіньпіном Зеленський вже ухвалив перше важливе рішення

Навіщо у Росії створили близько 30 приватних військових компаній.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бандера С.А.

27 квітня 2023, 13:48

антиБандерЛох, Підараси тебе зробили і підарас тебе народив ватоголове уёбіще

антиБандерЛох

27 квітня 2023, 08:57

как были пидарасы из азова -пидарасами, так еще и стали пидарасами-террористами. Всех на ноль умножить, мразей.

в

27 квітня 2023, 07:05

а зруйнованi нашi мicта? а вбитi цевiльнi? За якими правилами вiйни?

Тетяна

26 квітня 2023, 22:34

Президент казав, що ми не підемо далі, що нам не потрібні чужі землі та чужі люди. А наразі - що за провокація з захопленням чужих земель? Хто збожеволів або навмисно шкодить Україні?


Новини