Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ знищила пункт управління ворожої армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ знищила пункт управління ворожої армії

За результатами відпрацювання українськими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань втрати ворога становлять 41 загарбник, 3 гаубиці "Мста-Б", 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

11 серпня 2022, 09:05
Поділіться публікацією:

На південному напрямку українська армія посилює свій тиск, завдаючи прицільних ударів по супротивнику. Так, ЗСУ вдарили по командних пунктах та пунктах управління російських військ. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє оперативне командування "Південь" у соцмережі Facebook.

Авіація ЗСУ знищила пункт управління ворожої армії

Авіація. Фото: з відкритих джерел

У зведенні йдеться, протягом дня ворогом завдано 8 авіаційних ударів гелікоптерами та штурмовою авіацією вздовж лінії зіткнення на випробування наших позицій. Міцно. Без втрат. Важкою ствольною артилерією 152-го калібру обстріляно Галициново. Без втрат та суттєвих руйнувань – попадання поза селом.

ЗСУ протягом бойового дня завдано 6 авіаційних ударів. Двічі забезпечено роботу штурмової авіації по опорному пункту та зосередженню живої сили, озброєння та техніки ворога у Бериславському районі.

Двічі бомбардувальники атакували 2 склади боєприпасів та ще один центр техніки у Баштанському районі.

Двічі гелікоптерами вражено опорний пункт та скупчення живої сили, озброєння та техніки ворожих військ.

При спробі ворога проводити повітряну розвідку у Миколаївському районі безпілотний літальний апарат "Елерон-3" було збито зенітно-ракетним підрозділом.

За результатами відпрацювання українськими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань втрати ворога становлять 41 загарбник, 3 гаубиці "Мста-Б", 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки. Остаточні результати дізнаються.

"У районі Новокаменки нами завдано вогневого удару по командному пункту 126 окремої бригади берегової охорони берегових військ ВМФ РФ, а у Червоного Маяка нашими зусиллями 49 ворожа армія залишилася без свого пункту управління. В Іщенку вражений командно-спостережний пункт десантно-штурмовий дивізії районі Барвінка – склад боєприпасів", – йдеться у повідомленні.

Вороже корабельне угруповання з 10 кораблів ховається від шторму у Чорному морі біля узбережжя Криму. 2 ракетні носії та 2 ВДК – на бойовому чергуванні. Виготовлення до застосування 16 "Калібрів".

Читайте також на порталі "Коментарі" – глава МЗС України Дмитро Кулеба розповів ЄС, як навчити росіян поважати кордони.

Також видання "Коментарі" повідомляло – щось пішло не так: Кремль знову переносить "референдуми" про анексію. Таку інформацію подали у новому звіті Інституту вивчення війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини