Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ потужно вдарила по системах ППО окупантів на півдні
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ потужно вдарила по системах ППО окупантів на півдні

ЗСУ продовжують посилювати тиск на півдні

4 листопада 2022, 08:00 comments3329
Поділіться публікацією:

Українська армія завдає сильних ударів по російським окупантам на Південнобузькому напрямку. Українські пілоти 3 листопада знищили десятки одиниць живої сили ворога. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Авіація ЗСУ потужно вдарила по системах ППО окупантів на півдні

Авіація ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що ЗСУ не відступають від своїх планів і продовжую активні бойові дії, постійно тримати ворога у напрузі.

У ОК "Південь" зазначають, що українська авіація протягом бойового дня завдала 4 ударів по системах протиповітряної оборони та скупчення техніки противника, у тому числі у критому ангарі.

У свою чергу ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 167 вогневих завдань за пунктами базування, логістичними об'єктами та транспортними артеріями на тимчасово окупованій території.                                                                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський подякував президенту Туреччини Реджепу Тайіпу Ердогану за активну участь у збереженні "зернової угоди". Він також наголосив, що російський шантаж ні до чого не призвів, звинуватив росію у дестабілізації ситуації на продовольчих ринках, наголосив, що якщо раніше у Кремлі вимагали гарантій безпеки від США, то після восьми місяців т.зв. "спецоперації" випрошують їх уже в України Про що говорить різка зміна російської позиції (то виходить із "зернової угоди", то повертається туди)? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини