Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація РФ "дуже добре потрапила" за своїми ж позиціями на Херсонщині, – радник голови ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація РФ "дуже добре потрапила" за своїми ж позиціями на Херсонщині, – радник голови ОП

Кількість втрат ворога внаслідок цього "дружнього вогню" поки що встановлюється

2 липня 2022, 10:40
Поділіться публікацією:

Ворожа авіація 1 липня завдала удару по позиціях своїх військових у Херсонській області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну, пише ТСН.

Авіація РФ "дуже добре потрапила" за своїми ж позиціями на Херсонщині, – радник голови ОП

Авіація РФ. Фото: з відкритих джерел

Олексій Арестович розкрив подробиці.                                                                                                                                  

"У нас цікава новина. Щойно (близько 22:00 1 липня, — ред.) російська авіація промахнулася і накрила свої ж позиції в Херсонській області. Причому дуже добре потрапила", — сказав Арестович.

Поки що українські військові не коментували цей інцидент. Кількість втрат ворога внаслідок цього "дружнього вогню" поки що встановлюється.

Варто нагадати, ЗСУ 1 липня на півдні України парними авіанальотами завдали ударів по складах боєприпасів, опорному пункту та скупченню ворожої сили та техніки в районі Снігурівки, Благодатного, Ольгиного та Давидова броду.                                                                                        

Внаслідок дій українських захисників було ліквідовано 27 російських окупантів, знищено зенітно-ракетний комплекс "Тор", самохідна гаубиця "Мста-С", 3 одиниці броньованої та автомобільної техніки. Також було знищено три польові склади боєприпасів на Херсонщині.

Читайте на порталі "Коментарі" — зелений принтер знову увімкнувся: про що говорять рішення Ради – що відомо про нового омбудсмена.

Також видання "Коментарі" повідомляло — на півдні в окупантів все у вогні: ЗСУ знищили десятки росіян, склади боєприпасів та техніку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини