Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авдіївка - це лише одне місто. Зеленський емоційно прокоментував ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Авдіївка - це лише одне місто. Зеленський емоційно прокоментував ситуацію на фронті

Президент Володимир Зеленський не вважає активізацією росіян на фронті та втрату Авдіївки «новою сторінкою» у війни. Про це він сказав у коментарі Fox News. За його словами, ЗСУ мають чим пишатися, хоча ситуація зараз і непроста

22 лютого 2024, 14:03
Поділіться публікацією:

Війна в Україні не змінилася на користь Росії після того, як окупанти захопили Авдіївку, вважає Володимир Зеленський. За його словами, не може бути і мови про те, що розпочата якась "нова сторінка" на фронті.

Авдіївка - це лише одне місто. Зеленський емоційно прокоментував ситуацію на фронті

Володимир Зеленський

Президент підкреслив, що росіяни протягом останнього часу захопили тільки одне місто, власне Авдіївку, і не відомо заради чого.

Разом з тим, Зеленський підкреслив, що протягом двох років повномасштабної війни Сили оборони зуміли деокупувати, зокрема, Харківську область, а також розблокувати рух кораблів у Чорному морі.

При цьому президент все ж визнав, що минулий рік все ж був складним для України, особливо його кінець. Проте, додав Зеленський, Силами оборони було зроблено багато.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупаційні війська зуміли захопити невелике село Побєда, розташоване на південний захід від Донецька. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), з посиланням на геолокаційні кадри від 21 лютого. Американські експерти зазначають, що на геолокаційних кадрах видно, як росіяни піднімають свій прапор над черговими "звільненими" руїнами. Українська сторона поки що не коментувала можливе захоплення населеного пункту. Зазначається, що російські та деякі українські джерела стверджували, що ЗСУ відступили від Побєди 20 лютого. Водночас співрозмовники з РФ заявляли, що 225-й гвардійський мотострілецький полк захопив населений пункт після того, як витіснив Сили оборони з їхніх позицій у селищі.

Окрім того, військові прогнозують, що саме у 2024 році Росія спробує "дотиснути" Україну і кине для цього всі ресурси.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 лютого 2024, 14:46

Хто ще сумнівається в його божевіллі?


Новини