Головна Новини Суспільство Війна з Росією Атака на Бельбек: у ЗСУ розповіли, як росіяни самі підставляються
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака на Бельбек: у ЗСУ розповіли, як росіяни самі підставляються

Росіяни системами ППО самі позначають об'єкти в Криму, які варті уваги українській стороні

1 лютого 2024, 10:25 comments4634
Поділіться публікацією:

У Силах оборони півдня прокоментували вчорашню серію вибухів у Криму, зокрема, Бельбеку. Як передає портал "Коментарі", начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла, що росіяни й самі вже інформували про наслідки влучення українських ракет.

Атака на Бельбек: у ЗСУ розповіли, як росіяни самі підставляються

Атака на Бельбек. Фото з відкритих джерел

"Власне, окупанти і самі визнали, що 5 ракет знайшли притулок на території тимчасово окупованого Криму. Навіть позначили місця, де це сталося. І визнали, зокрема, і свою неспроможність вчасно розосередити льотний склад. Зокрема літаки, які були пошкоджені" у самому Бельбеку. Ну, і підтвердження командувача Повітряних сил, що Крим – це Україна, і ми повертаємо своє", — зазначила вона.

За її даними, на території тимчасово окупованого Криму базується переважно тактична авіація росіян. Це різні модифікації, які власне злітають і тероризують, і акваторію Азовського та Чорного моря, це напрями, якими ворог час від часу влаштовує нам так звані точкові ракетні атаки, і вилітає для збору інформації.  

Щодо того, наскільки багато систем протиповітряного захисту РФ встановила на території українського півострова, Гуменюк наголосила, що "скільки систем ППО росіяни не стягнули б у Крим, кожну знайдемо і з кожною попрацюємо індивідуально". Вона додала, що росіяни своїми системами ППО самі нагадують, куди варто потрапити українським силам.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кирило Буданов назвав мету №1 для атак українських безпілотників у РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини