Головна Новини Суспільство Війна з Росією Атак «шахедами» буде ще більше: у ЗСУ зробили попередження українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Атак «шахедами» буде ще більше: у ЗСУ зробили попередження українцям

Наталія Гуменюк попереджає, росіяни використовуватимуть більше "шахедів" для атак України

6 жовтня 2023, 15:58
Поділіться публікацією:

Російські окупанти будуть використовувати більше дронів-камікадзе на кшталт "шахед" під час атак на українські міста. Росії, як і раніше, активно допомагає з постачанням безпілотників та всього необхідного до них Іран. Саме тому у країни-агресора практично не закінчуються запаси цього озброєння. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Атак «шахедами» буде ще більше: у ЗСУ зробили попередження українцям

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

"Очевидно, що збільшуватиметься кількість. Це не залякування, це об'єктивна реальність та аналітика. Вони можуть застосовувати більшу кількість "шахедів", оскільки вони (Ред. – росіяни) мають підтримку з інших країн, безпосередньо Ірану", — зазначила Гуменюк.

За її словами, на території Росії сьогодні налагоджено складання безпілотників типу "шахед", які маркують як "Герань-2". Якщо минулого року у росіян були тільки ті дрони, які завозилися з Ірану, то тепер росіяни навіть хвалиться своїм виробництвом.

Спікер звернула увагу, що українські захисники знають, як ефективно протистояти Росії та її дронам. До того ж, Україна має переваги в "морському бою".

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін заявив, що чекає на припинення підтримки Заходом України. Про це господар Кремля заявив, виступаючи на Валді, слова якого цитують російські ЗМІ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – після прильотів, що почастішали, в Крим, які припали, зокрема, на севастопольські бухти і штаби Чорноморського флоту РФ, росіяни перекинули значну частину ЧФ до Новоросійська. У Міноборони Британії тим часом заявили, що російський флот зазнав від України "функціональної поразки" у Чорному морі. Чи згодні з такими оцінками? Про що говорять останні дії росіян у Чорному морі? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 жовтня 2023, 15:27

Яка практична користь від цієї аналітики? Повторюється 2 Світова. Поки ті, хто були з Гитлером продовжували галасливу юдейську пропаганду аналітику попередження, антигитлеровская коаліція тихо і сумлінно працювала над перемогою. Галасливі юдейські пропагандисти програли, але завдали багато шкоди, передали корумпований тоталітаризм у спадок. Розум зайнятий не тим, тому і здатен вести тільки у минуле.


Новини