Головна Новини Суспільство Війна з Росією Астролог назвав дату, коли буде масштабний прорив на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог назвав дату, коли буде масштабний прорив на фронті

Астролог Влад Росс розповів, що уже цього місяця на ЗСУ очікує значне просування на фронті

1 червня 2023, 11:55 comments4097
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на прогноз астролога в інтерв'ю "Главреду".

Астролог назвав дату, коли буде масштабний прорив на фронті

Влад Росс. Фото з відкритих джерел

Він зауважив, що червень – може стати місяцем могутнього контрнаступу, коли "удача" буде на боці українських військових. І станеться прорив у боротьбі з російськими загарбниками. За його словами, найсприятливішою буде ситуація, перед повнею 4 червня.

"Перед повнею в королівському, 7-му, градусі Лева, складеться найбільш сприятливіший момент для української армії, щоб почати повномасштабний прорив на фронті, відтісняючи ворога", — сказав Росс.

До цього часу, як додав він, — командуванню ЗСУ варто прийняти рішення з напрямками наступу Збройних сил України.

Також, підкреслимо – раніше Влад Росс заявляв, що уже цього року є усі шанси повернути Крим й завершити активну фаху війни. Ба більше, 2023 – може стати останній роком життя Путіна, розповідав астролог.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Може повторитися така ситуація, як була у Вінниці: астрологи пророкують нові ракетні обстріли України. Країна-терорист вкотре хоче навести паніку та страх в українських містах, плануючи нові масовані атаки на Україну. Наслідки можуть бути вкрай критичними.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Росія не очікує контрнаступ на Бахмут та виводить вагнерівців – експерт Російські найманці з ПВК "Вагнер" залишають Бахмут, а їх місце займуть регулярні війська РФ.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — У США розповіли, чи вдається РФ стримувати очікуваний контрнаступ ЗСУ Експерти зазначили, що російські окупанти не досягають мети стримати контрнаступ ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини