Головна Новини Суспільство Війна з Росією Артилерійський обстріл будинків та ТЦ в Харкові: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Артилерійський обстріл будинків та ТЦ в Харкові: є жертви

В Харкові ворог обстріляв будинки та гаражі

11 липня 2022, 14:30
Поділіться публікацією:

11 липня Харків окупанти обстріляли з ракетних систем залпового вогню. Поцілили в цивільні споруди — торговельний центр, житлові будинки, гаражі. Про це повідомляють в Харківській ОВА.

Артилерійський обстріл будинків та ТЦ в Харкові: є жертви

Фото Телеграм Харківська ОВА

Інформація про вибухи в місті з'явилася близько 10:30. Громадян просили не виходили на вулицю без потреби. Станом на 12:20 за інформацією медиків швидкої медичної допомоги у Харкові в результаті атаки росіян загинуло три людини, отримали травми та осколкові поранення 31 особа, серед них двоє неповнолітніх — 4 та 16 років. Діти госпіталізовані в стані середньої тяжкості до лікарень.

За інформацією держадміністрації, росіяни вдарили з РСЗВ по одному з районів, в результаті є потрапляння снарядів в двори приватних будинків, зруйновано гаражі, згоріло кілька приватних автомобілів. На місці працювали рятувальники.

Відомо про загибель 6 осіб в Харкові. Розпочато досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Всі загиблі — цивільні, серед них 17-річний хлопець, що їхав на авто з батьком. Від вибуху обоє загинули на місці — їхні тіла понівечено.

Протягом доби окупанти завдали три ракетні удари по місту, одна з ракет влучила у шестиповерховий житловий будинок. Від вибуху зруйновано один з під'їздів. З-під завалів врятовано 86-річну жінку. Інформація про постраждалих уточнюється. Ще дві ракети влучили в школу та в землю недалеко від складських приміщень. Росіяни масовано обстрілюють населені пункти в Чугуївському, Ізюмському, Богодухівському та Харківському районах області.

Як писав портал, не припиняються ракетні удари та обстріли з артилерії на Луганщині, в області тривають запеклі бої. Збройні сили відбили ворога біля Золотарівки, Верхньокам'янського. Окупанти не можуть просунутися до Сіверська та стягують артилерію й техніку в район Білогорівки.

Артилерійський обстріл будинків та ТЦ в Харкові: є жертви - фото 2
Артилерійський обстріл будинків та ТЦ в Харкові: є жертви - фото 3
Артилерійський обстріл будинків та ТЦ в Харкові: є жертви - фото 4
Артилерійський обстріл будинків та ТЦ в Харкові: є жертви - фото 5
Артилерійський обстріл будинків та ТЦ в Харкові: є жертви - фото 6



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kharkivoda
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини