Головна Новини Суспільство Війна з Росією Артилерія ЗСУ накрила нараду старших офіцерів окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Артилерія ЗСУ накрила нараду старших офіцерів окупантів

Старші офіцери ворогів потрапили під артилерійський вогонь тоді, коли перебували в одному з готельних комплексів, зазначили в Офісі президента

30 червня 2022, 08:42 comments1869
Поділіться публікацією:








На Херсонському напрямку українська артилерія вдало вдарила вогнем по готельному комплексу, де проходила нарада старших офіцерів супротивника. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович.                                            

Артилерія ЗСУ накрила нараду старших офіцерів окупантів

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Радник голови ОП вважає, що удар був настільки сильним, що навряд чи більшості вдалося врятуватися.

Олексій Арестович визнав, що рухи українських військ на Херсонському напрямку практично не відбувається, зате "є свято нашої артилерії". Лише за 29 червня ЗСУ щонайменше сім разів вдарили по скупченню живої сили противника, військову техніку та склади з боєприпасами.

"І найголовніше – вчора там накрили нараду старших офіцерів в одному готельному комплексі. Думаю, чимало там полегло", — заявив Арестович.

Зазначимо, що повномасштабне російське вторгнення в Україну сталося 24 лютого 2022 року. За кілька місяців до цього західна розвідка публічно попереджала, що у Кремлі ухвалили рішення про повномасштабну війну проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ знову рознесли окупантів на Зміїному та знищили багато техніки РФ на півдні. У ОК "Південь" зазначають, що операція ЗСУ на Зміїному успішно продовжується.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Росії Володимир Путін цинічно прокоментував теракт у Кременчуці. Президент РФ запевняє, що російська армія не займається терактами і ніколи в Україні не обстрілювала мирні міста, не била цивільними об'єктами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини