Головна Новини Суспільство Війна з Росією Армію окупантів поповнили наркомани з Чечні: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Армію окупантів поповнили наркомани з Чечні: що відомо

Ворог все частіше вдається до примусової мобілізації через брак кадрів

16 квітня 2024, 21:04
Поділіться публікацією:

Після величезних втрат російська призовна кампанія із примусової мобілізації та укладання контрактів з ув’язненими та "вагнерівцями" вичерпує свої можливості. 

Армію окупантів поповнили наркомани з Чечні: що відомо

Загарбники поповнюють свої ряди наркозалежними. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, терористична влада Росії вдається до всіх можливих способів, щоби поповнити ряди штурмових батальйонів. Повідомляється, що акцент робиться на тих верствах населення, втрати серед яких не будуть спричиняти соціальний ефект у самій РФ.

За даними Центру спротиву, в Чечні на війну проти України забирають за вживання алкоголю та наркотиків.

Зазначається, що відомо про конкретний випадок, коли за вживання марихуани чоловіка середніх років силоміць забрали на війну, а через три місяці повернули його труп родині. Людей із залежностями відправляють воювати згідно з “усним наказом” глави Чечні Рамзана Кадирова.

Як повідомляє Центр спротиву, також стало відомо про випадок, коли Верховний суд Чечні скасував вирок місцевому жителю Рахіму Сайдарханову, який отримав три роки колонії за зберігання наркотиків. Серед аргументів захисту на користь обвинуваченого була його участь у війні проти України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що канцлер Німеччини Олаф Шольц не бачить сенсу у відновленні діалогу з російським диктатором Володимиром Путіним, поки триває війна в Україні, а російські війська перебувають на українській території. Шольц заявив, що контакт з Кремлем стане можливий, коли "Росія зрозуміє, що миру під диктовку не буде, а Путін усвідомить, що йому потрібно припинити свою кампанію та вивести війська з України".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що армія Росії готується до великомасштабного наступу у чотирьох українських областях. Про це пише видання Financial Times з посиланням на українських і західних офіційних осіб. За інформацією видання, російський великий наступ може розпочатися наприкінці весни або влітку та може передбачати напад на обласний центр. РФ планує захопити більше територій Донецької, Херсонської, Луганської та Запорізької областей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини