Головна Новини Суспільство Війна з Росією Армія РФ готується зробити «жест доброї волі»: про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія РФ готується зробити «жест доброї волі»: про що мова

Росія, ймовірно, готується відступати на деяких напрямках, до цього почали готувати своє населення

31 липня 2024, 16:15 comments9881
Поділіться публікацією:

Російські пропагандисти почали готувати населення до можливих поступок на фронті, заявив в ефірі Freedom директор Агентства реформування сектору безпеки, генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун.

Армія РФ готується зробити «жест доброї волі»: про що мова

Окупанти

Ягун підкреслив, що за кількістю особового складу, який росіяни кидають у бій, за його станом і підготовкою видно, що вони просто задихаються. Є надія, що найближчими тижнями це перемелювання має закінчитися, додав експерт.

Він звернув увагу на те, що на тлі обурення росіян через постійні удари, вибухи і пожежі у їхніх містах, у соцмережах з'явилася нова хвиля від "z-воєнкорів" про негативні тенденції для армії РФ на полі бою.

“Це один із варіантів того, що росіян готують до того, що “не все так однозначно” і що доведеться десь відступати. Причому відступати не тільки тому, що на них тисне українська армія, а й через тенденції світового співтовариства, яке ставить умови перед Росією: якщо ви хочете, щоб із вами спілкувалися, щоб із вас знімали санкції, то ви маєте йти на поступки, попри ваші якісь умовні перемоги на лінії фронту. Гадаю, що один із варіантів — росіянам просто намалюють умовну перемогу, скажуть, що ми свої завдання виконали, тепер можемо відходити”, — вважає Ягун.

Експерт нагадав, що таким самим чином за радянських часів готували росіян до виведення військ з Афганістану, а потім — до відходів армії під час Чеченської війни. Окрім того, додав він, щось подібне відбулося і тоді, коли російські миротворці залишали Нагірний Карабах. Попри те, що росіяни знищили все, що намагалися зберегти вірмени, вони пішли з переможними обличчями, заявивши, що виконали своє завдання повністю, підсумував Ягун.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у РФ, дійсно, почали виникати проблеми, особливо із мобілізаційним ресурсом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини