Головна Новини Суспільство Війна з Росією Армія окупантів посилюється і може піти у наступ на Запоріжжі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія окупантів посилюється і може піти у наступ на Запоріжжі: подробиці

Ганна Маляр розповіла про обстановку на Запорізькому напрямку

7 липня 2022, 16:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти можуть проводити наступальні дії у напрямку Запоріжжя. Про це повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр на брифінгу 7 липня у медіацентрі "Україна".

Армія окупантів посилюється і може піти у наступ на Запоріжжі: подробиці

Армія РФ

Так, посилаючись на Головне управління розвідки МО України, Маляр розповіла, що на Запорізькому напрямі не виключається проведення противником наступальних дій у напрямку Запоріжжя чи здійснення обходу у напрямі Велика Новосілка – Покровське очевидно з метою оточення українських підрозділів.

"Також не виключається, що з цією метою підрозділи російських окупаційних військ на зазначеному напрямку посилюються щонайменше п'ятьма батальйонними тактичними групами", — Маляр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що чомусь Джонсон раптово йде у відставку – що чекає на Україну після його відходу. Причини відставки британського прем'єра не пов'язані з війною Росії проти України, відставка Джонсона – внутрішньополітичний процес Великої Британії. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також про те, що рано Шойгу прозвітував про окупацію Луганщини: Гайдай розкрив подробиці. Росіяни досі намагаються продавити вихід на адмінкордон області.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що " Я є народ ": у Херсоні показали, які чеки видають людям у магазинах (ФОТО). Херсонські підприємці підбадьорюють людей, продовжуючи вірити, що місто буде звільнено від окупантів.

Також "Коментарі" інформували про те, що хтось може замінити Джонсона на посаді: кандидати. Прем'єром Великобританії восени оберуть іншого політика – Джонсон пішов у відставку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини