Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Армагедону не буде": Буданов розповів про наступ РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Армагедону не буде": Буданов розповів про наступ РФ

За словами головного розвідника, ситуація на фронті важка, але далеко не катастрофічна

13 червня 2024, 00:15
Поділіться публікацією:

На фронті зараз триває наступ РФ. Ситуація важка, але це не означає, що ЗСУ не вистоять, заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

"Армагедону не буде": Буданов розповів про наступ РФ

Буданов прокоментував ситуацію на фронті. Фото з відкритих джерел

"Я вважаю, що важкий період на фронті зараз триває. Але я ще раз повторюю: армагедону жодного не буде. Не переймайтеся, ми вистоїмо та переможемо", – сказав Кирило Буданов.

Головний розвідник відзначив, що літній наступ російської армії розпочався близько місяця тому.

"Російський наступ вже йде. Він почався в середині травня і наразі триває. Ситуація не найкраща, але не треба перебільшувати його наслідки цього", – наголосив очільник ГУР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що майже половина українців вважає, що виграти у війні не зможе ні Україна, ні Росія. Такими є результати опитування, які провела соціологічна дослідницька компанія "Рейтинг" на замовлення "Фонду Карнегі за міжнародний мир". Близько 44% респондентів вважають, що ні Україна, ні Росія не виграють у війні. 41% опитаних відповіли, що виграє Україна, а 5% –  що виграє РФ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що шанси примарні, що Китай все ж таки погодиться взяти участь у швейцарському саміті миру. "Станом на цей момент немає підтвердження від Китаю про те, що вони братимуть участь у саміті миру. Надії на те, що китайці братимуть участь у саміті, примарні", — зазначив Сергій Нікіфоров. Як відомо, раніше Китай заявляє про готовність взяти участі та долучитися до організації саміту, на який погодяться прибути представники і України, і Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини