Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович зізнався, чи брехав він про 2-3 тижні війни і назвав нову дату завершення агресії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович зізнався, чи брехав він про 2-3 тижні війни і назвав нову дату завершення агресії РФ

Скандальний політик тепер вважає, що Україна буде залучена до війни чи війни різного характеру як мінімум до 2035 року

25 січня 2024, 16:22 comments1383
Поділіться публікацією:

Колишній радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що одна з найчастіших претензій, яку йому виставляють, стосується того, що він нібито в перші тижні війни брехав про її швидке завершення, щоб заспокоїти українське суспільство. Як передає портал "Коментарі", про це Арестович розповів в інтерв'ю Анні Олицькій, перебуваючи в США.

Арестович зізнався, чи брехав він про 2-3 тижні війни і назвав нову дату завершення агресії РФ

Олексій Арестович. Фото - з відкритих джерел

"Знамениті 2-3 тижні народилися, бо я був членом Стамбульської переговорної групи. Я знав, що через 2-3 тижні буде зустріч у Стамбулі і вона має зупинити війну взагалі. А потім уже мала бути зустріч Зеленського та Путіна. Все це було вирішено. Календар існував. Я знав, що я говорив, а не тому, що заспокоював обманом", – пояснив Олексій Арестович.

Він додав, що він точно знав календар зустрічей і все йшло до того, що сторони примиряться та припинять вести вогонь.

Екс-радник глави Офісу президента зазначив, що він, як військовий, добре розумів, що відбувається і потім уже, після багатьох подій озвучив новий прогноз, сказавши, що ця війна буде до 2035 року. При цьому Арестович уточнив, що має на увазі не російсько-українську війну, а серію війни у світі, де Україна також братиме безпосередню участь або перебуватиме під сильним впливом цих війн.

Читайте також на порталі "Коментарі" — широкомасштабне російське вторгнення в Україну, яке розпочалося 24 лютого 2022 року, триває вже понад 700 днів. Українські воїни та народ загалом демонструють чудеса мужності, але нам явно не вистачає підтримки. Секретар РНБО Олексій Данилов наголошує, що саме нерішучість міжнародних партнерів може завадити Україні здобути перемогу у війні з російським агресором, тому закликає їх виявити сміливість. Які висновки можна зробити на цьому етапі? Як ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини