Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович: як і прогнозував – Росія вийшла на плато своєї готовності, і плато почало кренитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович: як і прогнозував – Росія вийшла на плато своєї готовності, і плато почало кренитися

Російським військовим не вистачає навіть їжі

2 листопада 2022, 12:05
Поділіться публікацією:

Росія вже зіштовхнулася з великими проблемами із забезпеченням мобілізованих. Дійшло до того, що противнику навіть не вистачає їжі, щоби прогодувати тих військових, яких відправляють в Україну. Як передає видання "Коментарі", про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Арестович: як і прогнозував – Росія вийшла на плато своєї готовності, і плато почало кренитися

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Як я сказав на початку липня – Росія вийшла на плато своєї готовності, і плато почало кренитися. Подальшого розвитку немає, є поступово нахил на користь погіршення", – заявив Олексій Арестович.

За його словами, Кремль може знову почати мобілізацію, бо брак людських ресурсів буде й надалі великою проблемою окупанта. Наразі, за офіційною інформацією, Росія мобілізувала 300 тисяч осіб. Нібито 100 тисяч із них уже відправили на війну, але постає питання: де решта 200 тисяч? Відповідь, наголошує Арестович, на поверхні – у росіян сьогодні навіть форми не вистачає, щоб одягнути всіх, не кажучи вже про те, що є брак озброєння. Тому багато хто з тих, кого мобілізували, сьогодні перебувають нібито у навчальних таборах, бо їх нема з чим вирушати на війну в Україну.  

Олексій Арестович вважає, що росіянам не вистачає елементарного – їди, медичного забезпечення.

Радник ОП має сумніви, що найближчим часом росіяни зможуть знайти ресурси для забезпечення армії всім необхідним. Ситуація лише погіршується.               

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна вже знає, як боротися з іранськими ракетами: голова Офісу президента Андрій Єрмак розкрив подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини