Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів, що стане вирішальним у питанні застосування ядерної зброї РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, що стане вирішальним у питанні застосування ядерної зброї РФ

Екс-радник голови ОП вважає, що вхід ЗСУ до Криму буде умовою, але не критичною точкою для рішення Путіна щодо застосування ядерної зброї

22 червня 2023, 11:05
Поділіться публікацією:

Росія справді всерйоз може розглядати питання застосування ядерної зброї у війні проти України, якщо виникне ймовірність того, що до Криму можуть зайти українські війська. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну висловив колишній радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Арестович розповів, що стане вирішальним у питанні застосування ядерної зброї РФ

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Головною умовою є захід українських Збройних сил до Криму. Точніше, не умовою, а критичною точкою. Тому що Крим – це перлина у короні Путіна...", – заявив Арестович.

Експерт прогнозує, що російський диктатор знову використовуватиме ядерний шантаж, віддаватиме наказ про приведення ядерної зброї до підвищеної бойової готовності, блефуватиме, звертаючись до західних лідерів.

На думку Олексія Арестовича, головним чинником, який стримуватиме Путіна від застосування ядерної зброї, стане позиція деяких країн, які сьогодні офіційно дотримуються нейтралітету щодо російсько-української війни, але по факту є союзниками Росії. Йдеться про Китай, Індію та Туреччину. На сьогодні вони категорично проти застосування ядерної зброї Москвою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — щоб російська ядерна зброя була розміщена на території Республіки Білорусь (РБ), її керівництво змінило свою Конституцію, відмовившись від нейтралітету та без'ядерного статусу. Про що говорять танці навколо ядерки в РБ? До чого це може призвести? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – загроза застосування Путіним ядерної зброї: що стоїть за попередженням Джо Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини