Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів, що почнеться, як тільки ЗСУ вийдуть на кордони Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, що почнеться, як тільки ЗСУ вийдуть на кордони Криму

Колишній радник голови ОП вважає, що після того, як ЗСУ підійдуть до кордонів Криму, ударів, як у Євпаторії минулого року, буде близько 10 на тиждень

29 квітня 2023, 10:38 comments3182
Поділіться публікацією:

Екс-радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів про плани українських військ щодо деокупації Криму. Як повідомляє портал "Коментарі", відео було опубліковано на YouTube-каналі Арестовича.

Арестович розповів, що почнеться, як тільки ЗСУ вийдуть на кордони Криму

Крим. Фото з відкритих джерел

Колишній радник голови ОП прогнозує, що після того, як ЗСУ підійдуть до кордонів Криму, розпочнуться удари по військових об'єктах півострова. Одними з перших об'єктів буде зруйновано: Кримський міст, база ЗС РФ та Чорноморський флот.

"Я скажу вам як військовий, що буде. Все свято розпочнеться, коли ми вийдемо на межі Криму. Почнеться воно з Кримського мосту, щоб було веселіше, а потім почнеться обробка стратегічних складів, аеродромів, військових баз та заводів, які стосуються підтримки боєздатності російського угруповання. І по флоту почнуть працювати", — пояснив Олексій Арестович.

За його словами, ударів, за прикладом того, що спостерігався на аеродромі в Євпаторії минулого року, буде 10 на тиждень. Такі події будуть ще до того, як на території півострова з’являться українські солдати.

Арестович порадив росіянам, які переїхали на півострів за час окупації, подумати про повернення назад.

Щодо термінів активної фази деокупації Криму, то Олексій Арестович ухилився від прямої відповіді, заявивши, що це відбудеться у "дуже короткі терміни".

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін підписав новий скандальний указ щодо українців на окупованих територіях. Тепер тих, хто не прийняв громадянство Росії в окупації, можуть "видворити". Паралельно з цим з'явилася інформація (з посиланням на секретні документи Пентагону), що Росії не вистачить сил для контролю за окупованими територіями. Чи пов'язані останні путінські укази про паспортизацію із зазначеними проблемами окупантів? Які ризики це має для українців? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 квітня 2023, 10:22

Курчат в осені рахують. Особливо там, де все не справжнє гниле корумповане і по православному брехливе. І рахувати курчат ми почали ще з квітня 2022. Нарахували 2: гніле дерево не дасть гарних плодів; Зе, це остаточний вирок Україні.


Новини