Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів, чому Путін не їде на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, чому Путін не їде на фронт

Арестович розповів, що світові лідери після візиту до України змінювали своє ставлення до Путіна

22 грудня 2022, 20:10
Поділіться публікацією:

За словами радника Офісу президента Олексія Арестовича, президент РФ Путін ніколи не  приїжджає на  фронт, як український лідер Володимир Зеленський.  Про це він повідомив, даючи  коментар  представниці ЗМІ Росії Юлії Латиніній. 

Арестович розповів, чому Путін не їде на фронт

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Посадовець ОП продовжив, що чимало  керівників західних країн не хотіли  давати нашій країні необхідну зброю  до тих пір, коли вони не побували в звільнених  від загарбників населених пунктах. 

"Німеччина довго відмовлялася від військової допомоги Україні, але після відвідування Олафом Шольцом Ірпеня його позиція змінилася. Чиновники ЄС, які отримали емоційний досвід, різко змінили ставлення до Путіна і до того, що насправді переживає народ України", — продовжив радник Офісу президента. 

Арестович  переконаний, що Путін лякається  подібних емоцій, адже після цього в нього може змінитись  відношення до безглуздої  смерті військовослужбовців армії РФ. 

"Сам Путін тримається подалі від місця бойових дій своєї армії, боячись цього емоційного досвіду. З яким зовсім по-іншому відправлятиме російських солдатів на болісну і безглузду смерть. Жуковська система потребує дисоціації від реалій війни. Тільки так Путін може кидати на забій останні свої війська", — підсумував  посадовець. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в ОП пояснили, чому США не зацікавлені у швидкому розгромі армії РФ. Незважаючи на постійні прохання України надати новітню західну зброю, США не поспішають позитивно реагувати на ці заклики. Все через те, що застосування далекобійної зброї призвело б до швидкої капітуляції армії країни-агресора і тоді Захід зіштовхнувся б з дилемою – що робити з тією територією, яка залишилася на місці Росії. Американська сторона не має концепції щодо того, що робити з постпутинською РФ.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

22 грудня 2022, 22:42

И никада, никада Арестович не сцыт... Поет Быков в песне https://www.youtube.com/watch?v=Ctnwh5lY_VI


Новини