Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович порадував Путіна звісткою, що Україна буде членом НАТО: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович порадував Путіна звісткою, що Україна буде членом НАТО: подробиці

Військовий оглядач прогнозує, що контрнаступ українських Збройних Сил розпочнеться не весною, а раніше

16 лютого 2023, 20:35
Поділіться публікацією:








Військовий оглядач Олексій Арестович порадував кремлівського диктатора звісткою, що наша країна увійде до НАТО. Також він прогнозує, що  контрнаступ українських Збройних Сил  розпочнеться не весною, а,  раніше, ніж цього всі чекають. 

 Арестович порадував  Путіна звісткою, що Україна  буде  членом НАТО: подробиці

Арестович прогнозує, що Україна буде в НАТО (фото з відкритих джерел)

Про це Арестович повідомив  під час розмови з опозиціонером з РФ Марком Фейгіним. 

"Усі дуже часто говорять про контрнаступ навесні. Очевидно, що він станеться, але набагато раніше. Я нічого не знаю про терміни наступу, але дуже багато зараз про це говорять. А де та коли станеться контрнаступ — вирішить Генштаб", — каже  військовий оглядач. 

Ще Арестович висловив  знаковий прогноз, що тепер в наших західних  партнерів  немає сумнівів, стосовно того, що  наша країна опісля  завершення війни з РФ буде  членом  північноатлантичного Альянсу. 

"Особисто вітаю, Володимира Володимировича та його оточення з цим. Вони починали війну, щоб Україна ніколи не вступила до Альянсу, але отримали все навпаки", — резюмував Олексій Арестович.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Кремль має список об'єктів в Україні, які окупанти бомблять ракетами: подробиці.В кремлівського агресора  наявний  перелік найважливіших об’єктів на території нашої країни, які загарбники намагаються знищити,  спрямувавши на них свої ракети  під час обстрілів.Про це заявив  спікер Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат під час ефіру на телеканалі Еспресо.Ігнат зокрема повідомив, що  в Москві склали перелік найважливіших об'єктів для знищення ще коли тільки розпочалась війна. "В агресора є список цілей - це критична інфраструктура, державні, урядові структури, паливно-енергетичний сектор, гідротехнічні споруди, електростанції та транспортна інфраструктура", — наголосив  представник українських Повітряних сил.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини