Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович пообіцяв відплату за Херсон
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович пообіцяв відплату за Херсон

Під час обстрілу Херсона з РСЗВ загинуло п'ятеро людей

22 лютого 2023, 09:00 comments1050
Поділіться публікацією:

За час військової агресії проти України російськими окупантами скоєно майже сорок тисяч військових злочинів і за кожний із них настане неминуче покарання. Впевненість у цьому висловив екс-радник Офісу президента України Олексій Арестович, коментуючи вчорашній обстріл окупантами Херсона із РСЗВ. Як повідомляють "Коментарі", через обстріл загинуло п'ять і постраждала 21 особа.

"На війні злочинів не уникнути, вона сама по собі злочин, але тільки путінський режим звів військові злочини в ранг державної політики, — написав у своєму телеграм-каналі Олексій Арестович. — Без відплати за скоєне, ця війна не буде завершеною, навіть коли жодного російського солдата не залишиться на нашій території, і вона прийде, ця відплата".

Свої надії на покарання військових злочинців популярний блогер пов'язує зі створенням міжнародного спецтрибуналу з військових злочинів. За його словами, активну участь у його формуванні бере Франція.

"Вчора на Мюнхенській конференції з безпеки, таку оцінку публічно озвучив Президент Франції Макрон, — пише Арестович. — Франція — одна з держав, що беруть активну участь у створенні спецтрибуналу проти російських військових злочинців, серед яких перший — Путін".

За даними поліції, внаслідок обстрілу Херсону з реактивних систем залпового вогню травмовано 16 громадян, 5 людей загинули, 4 з них — безпосередньо на зупинці громадського транспорту.

Повідомляється, що під удар російської армії потрапили зупинка громадського транспорту, Центр служби крові, багатоквартирні будинки. Снарядами пошкоджені магазини, лінії електропередач та автомобілі. Поліцейські евакуювали людей із пошкоджених квартир.

Зазначимо, що ЗСУ невдовзі зможуть вражати цілі росіян на великій відстані. При цьому росіяни намагалися запустити балістичну ракету під час візиту Байдена до Києва. А Путін під час учорашнього виступу перед Федеральними зборами знову заговорив про ядерну зброю.

Арестович пообіцяв відплату за Херсон

Окупанти обстріляли Херсон з РСЗО





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини