Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович передбачає вибух "інформаційної бомби" в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович передбачає вибух "інформаційної бомби" в Україні

Екс-радник глави Офісу президента Олексій Арестович прокоментував публікації про "здачу Півдня"

22 вересня 2023, 17:52 comments2119
Поділіться публікацією:

На Україну незабаром чекає вибух "інформаційної бомби" — скандал навколо теми "здавання Півдня" на початку широкомасштабного вторгнення, заявив екс-радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Про це, як повідомляють "Коментарі", популярний блогер заявив, коментуючи публікацію Бі-бі-сі, в якій розповідається, що серед фігурантів справи про "здачу Півдня" є і головнокомандувач Валерій Залужний. При цьому журналісти Бі-бі-сі наголосили, що процесуальний статус Залужного поки що не зрозумілий.

Арестович передбачає вибух "інформаційної бомби" в Україні

Арестович

"В останні тижні ми побачили низку подій, які показують, що тривалий час йшов непублічний процес розслідування причин швидкої окупації Півдня, а зараз він виплескується у вигляді інтерв'ю генерала Соколова, смерті колишнього голови Херсонської ОДА Геннадія Лагути та великої статті на ВВС про кримінальне провадження, де фігурують українські генерали, включаючи Головнокомандувача Валерія Залужного", — написав Олексій Арестович у своєму посту в Телеграм.- У статті вказується, що у вузьких політичних колах цю справу називають "справою Залужного. Очевидно, незабаром ми станемо свідками вибуху інформаційної бомби, коли справа стане публічною".

Арестович прогнозує, що після виходу справи в публічну площину можливі звинувачення на адресу Залужного "вразять усіх". Це в свою чергу може спричинити втрату керованості процесом, пише блогер, не конкретизуючи у чому саме може проявиться втрата контролю за "процесом".

– Підсумок: ми на порозі великого інформаційно-політичного скандалу, зам'яти якого вже не вийде, – резюмує Арестович.

Тим часом, у Шойгу відреагували на удар по штабу Чорноморського флоту і вже загрожують відповіддю. У зв'язку з зростанням кількості атак на Крим окупанти задумалися про необхідність збільшити кількість засобів ППО.

Зеленський прокоментував зернову суперечку з Польщею. Президент підтвердив, що Україна обрала юридичний процес, щоби вирішити спірні питання з Польщею.

А Лукашенко зробив заяву: "Набрид цей Зеленський".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 вересня 2023, 17:06

Очікувано! corruption, це коли все іржаве, гниле, трухляве, ... і не тільки ззовні, але й всередині: душа, совість. Не можна жити в пеклі, його адміністративному центрі, і ходити у білому та чортів не бачити. Лакмусовим папірцем для чиновників, політиків, олігархів і їх обслуги - присутність в інформаційному просторі. Чим більше і гучніше, тим гниліше. Тому ми програємо і державу не збудували. Тому вони всі мовчать про corruption і реформи - бо співучасники.


Новини