Арестович озвучив прогноз щодо оборони Бахмута

Олексій Арестович зазначив, що в центрі міста окупанти наступають і там тяжка обстановка

Росіяни застосовують чеченський сценарій у Бахмуті, знищуючи місто цілими кварталами. Однак ситуація далека від того, щоб ЗСУ почали відступати і перейшли на нові позиції. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів екс-радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

"Треба розуміти, що це не ті десантники, які були на початку, тому що тих прорідили там відсотків на 90, напевно, але якийсь кадровий кістяк там є і купа мобілізованих. Обстановка там дуже важка, важка вона не завдяки "страшному десанту", а тому що працюють російські "Півонії": вони коли потрапляють будинок снарядом, він укладає багатоповерхівку. , – розповів Арестович в ефірі.

Він додав, що в центрі міста окупанти настають і там тяжка обстановка.

"Що стосується північного та південного флангу, то їм не вдається там просуватися. Більше того їх там подекуди відкидають і на півдні, і на півночі. Тому ситуація така важка, але вона далека до того, щоб залишити місто", - розповів Арестович. .

Читайте також на порталі "Коментарі" - чи справді в Бахмуті, Авдіївці та Мар'їнці зараз пекло – що робить ворог, щоби взяти ці міста.

Також видання "Коментарі" повідомляло – військову співпрацю Москви та Пекіна: який результат зустрічі Путіна з міністром оборони Китаю.

Раніше "Коментарі" писали – Ізраїль відмовляється надавати військову допомогу Україні: Рєзніков назвав головну причину.