Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович: нам скажуть – забудьте про Крим і забудьте, мабуть, про Донецьк та Луганськ
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович: нам скажуть – забудьте про Крим і забудьте, мабуть, про Донецьк та Луганськ

Колишній радник голови ОП спрогнозував, до чого Захід активно підштовхуватиме Україну

6 жовтня 2023, 08:05 comments6230
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", колишній позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович у програмі "У гостях у Гордона" зробив нову скандальну заяву про те, до чого наближається війна в Україні, а точніше її розв'язка. Арестович припустив, що Захід незабаром змушуватиме Україну підписати мир із Росією, погодившись на втрату Криму та Донбасу.

Арестович: нам скажуть – забудьте про Крим і забудьте, мабуть, про Донецьк та Луганськ

Арестович та Гордон. Фото: з відкритих джерел

"Нам скажуть – забудьте про Крим та забудьте, мабуть, про Донецьк та Луганськ. Нам скажуть – Запорізька, Херсонська області – так… Тут росіяни остаточно неправі. Їх ми вам повернемо, точніше, повертатимемо на переговорах", – заявив колишній радник голови ОП.

Він також зазначив, що якщо президент України Володимир Зеленський відмовиться підписувати, його змусять провести вибори. Нібито звідси вже розгойдують тему виборів, які, за словами того ж таки Арестовича, цілком реально провести під час війни.

"Шукатимуть тверезу людину, здатну раціонально оцінювати те, що відбувається і готову підписати", — заявив Арестович.

Звідки в нього такі відомості екс-радник не сказав. Як і не сказав, із чого раптом Росія добровільно віддасть підконтрольні райони території Запорізької та Херсонської областей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі деякого зниження підтримки України (і військової, і фінансової) з боку США та Європи (за внутрішньополітичними та іншими мотивами) голосніші голоси про необхідність переговорів. З'явився в цьому хорі голос міністра оборони Італії Гвідо Крозетто. Він заявив, що вважає, що є передумови для того, щоб навесні міг розпочатися "діалог" України з РФ. Міністр закордонних справ Австрії Александер Шалленберг взагалі закликав Україну і Росію до початку мирних переговорів чи не тут і зараз. Росія готовності до конструктивних переговорів явно не демонструє. Втім, як і Україна, яка наголошує, що росіяни хочуть заморозити війну, а не припинити її на умовах справедливого світу. Чи видно прояви того, що Україну схиляють до капітуляції? Які перспективи переговорів та реальні передумови для них? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини