Головна Новини Суспільство Війна з Росією Amnesty International знову вляпалась в скандал, цього разу через обійми українця та росіянина
commentss НОВИНИ Всі новини

Amnesty International знову вляпалась в скандал, цього разу через обійми українця та росіянина

Черговий ляп від Amnesty International

14 вересня 2022, 15:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міжнародна не урядова організація Amnesty International, яка займається питаннями з прав людини потрапила в черговий скандал. Про це повідомляє представник в ООН від України Сергій Кислиця на своїй сторінці у Twitter.

Amnesty International знову вляпалась в скандал, цього разу через обійми українця та росіянина

Amnesty International знову вляпалась в скандал. Фото з відкритих джерел

На опублікованому знімку український дипломат представив лист від Amnesty International. На офіційних листах від Amnesty International зображено силуети двох людей, що обіймаються. Один з силуетів розмальовано в національні кольори України, тоді як інший символізує російський триколор.

Кислиця написав, що такий вчинок організації з прав людини безжально свердлить порядні серця, а алмазні леза Amnesty International опускаються усе глибше. І в кінці додав, щоб люди добре подумали, куди підуть кошти, які вони донатять на організацію.

Адже, знизу на листі організація опублікувала QR-код за яким можна надати фінансову підтримку організації.

Переглянути зображення конверта з обіймами силуетів в національній символіці РФ та України можна нижче:

Це вже не перший скандал навколо Amnesty International та війни в Україні. Раніше, на початку серпня організація з прав людини створила звіт, в якому наголосила, що українські військові ховають техніку в жилих районах, де перебувають цивільні. Такою заявою Amnesty International спричинила хвилю жахливих обурень, як в Україні, так і в цілому світі.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про реакцію українського міністра оборони Олександра Резнікова на звіт від Amnesty International. Тоді Резніков заявив, що така позиція організації свідчить про прояв неадекватності та знищення власного авторитету.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини