Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американський генерал попереджає США щодо контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал попереджає США щодо контрнаступу ЗСУ

Генерал Джон Аллен, який раніше очолював міжнародні сили НАТО закликає дати спокій Україні.

1 червня 2023, 16:26 comments2163
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній керівник американських сил в Афганістані генерал Джон Аллен вважає, що США не повинні тиснути на Україну та дати час підготуватись до контрнаступальних дій ЗСУ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The National.

Американський генерал попереджає США щодо контрнаступу ЗСУ

Генерал Джон Аллен. Фото з відкритих джерел

Генерал Джон Аллен, який раніше очолював міжнародні сили НАТО з підтримки безпеки стверджує, що західні союзники України можуть отримати "неоптимальний результат", якщо змусять Київ почати контрнаступальні дії проти російських сил занадто рано.

"Давайте їм спокій. Нехай вони зроблять це, коли будуть готові. На кону – як життя українських воїнів, так і довіра до українських військових", — говорить Джон Аллен.

Американський генерал додав, що у випадку не до кінця підготовленого контрнаступу ЗСУ потрібно буде звинувачувати західних союзників, які не дали часу для українських сил.

"Найгірше, що може статися, це якщо ми змусимо їх піти раніше, і вони отримають неоптимальний результат. Тоді нема кого звинувачувати, крім нас самих, і за це заплатить багато чудових українських військ", — каже Аллен.

Генерал Джон Аллен припускає, що новий етап війни стане вирішальним для України. На його думку, контрнаступ не зможе "виштовхнути росіян з Криму" однак змусить їх подумати, "чи дійсно вони хочуть вести цю війну".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній радник Офісу президента Олексій Арестович розповів, коли Україна поверне свої території.

Також "Коментарі" писали про інформацію від кримських партизанів, які сповістили, що Росія готується звинуватити Україну в екологічному тероризмі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини