Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американський генерал назвав ключову ціль українського контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал назвав ключову ціль українського контрнаступу

Генерал США Бен Годжес назвав Крим ціллю контрнаступу ЗСУ. Після нього українська армія звільнить Донбас.

24 квітня 2023, 16:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генерал військ США та колишній командувач армії Сполучених штатів в Європі Бен Годжес вважає, що звільнення Криму є головним завданням контрнаступу Збройних сил України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання НВ.

Американський генерал назвав ключову ціль українського контрнаступу

Генерал США Бен Годжес. Фото з відкритих джерел

Американський генерал називає Крим ключем для деокупації українських територій. Бен Годжес наголошує, що після визволення українського півострова, Донбас стане наступною частиною, яку деокупують сили ЗСУ.

Генерал пояснює, що Україна не відчуватиме себе в безпеці без деокупації Криму, адже не зможе відновити економіку через постійні перешкоди Росії в Азовському та Чорному морях.

"Крим – як встромлений у живіт України кинджал. Поки Росія перебуває в ньому, він таким і залишатиметься. Тому без деокупації Криму дуже важко відновити економіку. Саме тому я вважаю, що метою має бути звільнення півострова", – стверджує генерал США.

Годжес також назвав політиків, які закликають чинити тиск на Україну наївними.

"Ті, хто чинять тиск на Україну, закликаючи поступитися Росії Кримом, є або наївними, або не вміють читати мапу", — вважає американський генерал.

Раніше портал "Коментарі" писав про генерала США Бена Годжеса, який вважає, що ЗСУ звільнять Крим до кінця літа. Однак американський військовий називає необхідну умову для таких дій з боку союзників України.

Також "Коментарі" писали про те, що росіяни стріляють один в одного на сході України: найманці з "Вагнера" влаштували бій, а потім перестрілку з солдатами регулярних військ армії Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини