Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американські Bradley для ЗСУ уже в Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Американські Bradley для ЗСУ уже в Європі

Військова допомога від США уже прибула в німецький порт

12 лютого 2023, 22:25
Поділіться публікацією:








До Німеччини вже прибули бойові машини піхоти (БМП) Bradley для України від Міноборони США, пишуть "Коментарі". Про це повідомила німецька газета Die Zeit. Техніку доставило до німецького порту у Бремергафені судно Arc Integrity.

Американські Bradley для ЗСУ уже в Європі

Bradley для ЗСУ

Допомога для Збройних Сил України від Америки прибули ще в п'ятницю, 10 лютого. За даними видання на борту судна перебували три типи військових машин:

-       БМП Bradley,

-       ЗРК Avenger,

-       БРЕМ M88A2.

Судно Arc Integrity розвантажили в Бремерхафені. Військова техніка поки залишається в порту, проте невдовзі вирушить на схід. Це частина угоди США про військову допомогу на 2,85 мільярда доларів, оголошеної на початку цього року.

У Транспортному командуванні Збройних сил США 30 січня повідомили, що бойові машини піхоти Bradley вирушили в Україну. Корабель відплив з Північного Чарльстона, що в штаті Південна Кароліна.


Як писали "Коментарі", нові високоточні ракети GLSDB виробництва компанії Boeing стануть частиною останнього пакета озброєнь США для України. Нова ракетна система не з’явиться в Україні найближчим часом. Офіційний представник виробника повідомив, що для перших постачань треба близько дев’яти місяців і це після того, як США укладуть контракт. Виготовлення цих ракет фінансуватимуть із пакета військової допомоги США в рамках Ініціативи сприяння безпеці України. За галом на цей контракт планують витратити не більше 200 мільйонів доларів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що змусило Захід ще потужніше підтримувати Україну у війні – чому Путін уже приречений.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини