Головна Новини Суспільство Війна з Росією Амбітні плани: легіон «Свобода Росії» анонсує рейди до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Амбітні плани: легіон «Свобода Росії» анонсує рейди до Росії

Командир російських повстанців з легіону "Свобода Росії" розповів, коли будуть організовані нові рейди по Росії.

9 липня 2023, 08:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командир легіону "Свобода Росії" з позивним "Цезар" анонсував нові рейди на території Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Амбітні плани: легіон «Свобода Росії» анонсує рейди до Росії

"Цезар" – командир легіону "Свобода Росії". Фото з відкритих джерел

Російські бійці хочуть скористатись нестабільністю та безладом в Росії через повстання засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

"Наступного місяця чи близько того буде ще один сюрприз", — розповів "Цезар".

Командир легіону "Свобода Росії" повідомив, що це буде третій похід військового угрупування до Росії та додав, що вони мають "амбітні плани" для ще двох наступних походів. За словами "Цезаря" легіон "Свобода Росії" хоче звільнити усю територію РФ.

Нагадаємо, що легіон "Свобода Росії" складається з кількох сотень російських добровольців, які у травні та червні здійснили рейди на територію РФ та вступили у бої з армією Росії. Під час військових дій легіон "Свобода Росії" зміг знищити кілька одиниць військової техніки російської армії та захопити близько 10 солдатів у полон.

За словами командир легіону жителі російських населених пунктів підтримують дії "Свободи Росії", адже їм набридло правління Путіна, яке триває понад два десятиліття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України вважає, що половина російського населення перебуває під серйозним сумнівом. Такі настрої говорять про розкол у російському суспільстві.

Також "Коментарі" писали про дані європейської розвідки, які вказали на дві основні групи російських військових, що замінять вагнерівців в Україні. Це будуть чеченські бойовики та угрупування, що складаються з колишніх російських в'язнів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини