Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Адміністрація ЛНР" вже втекла зі Сватово: Гайдай розповів подробиці настання ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Адміністрація ЛНР" вже втекла зі Сватово: Гайдай розповів подробиці настання ЗСУ

Українська армія продовжує свій наступ у Луганській області

24 грудня 2022, 11:10
Поділіться публікацією:

Українські захисники вже наблизилися впритул до Сватового Луганської області. Тим часом супротивник уже вивіз із міста свою окупаційну "адміністрацію ЛНР". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву голови Луганської ОВ Сергія Гайдая в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

"Адміністрація ЛНР" вже втекла зі Сватово: Гайдай розповів подробиці настання ЗСУ

Сергій Гайдай. Фото: з відкритих джерел

"Поки що все стабільно. Відображали наступи і в Стельмахівці, так і в Білогорівці. (Ред. – Окупанти) постійно обстрілюють населені пункти, які нещодавно були окуповані. Невським і Макіївкою б'ють постійно. Іноді та танки намагаються десь прорватися", — зазначив Гайдай.

За словами голови Луганщини, росіяни знають, що у Невському залишається близько 150 місцевих жителів, тож запускають у бік села не лише ракети С-300, а й іранські "Шахеди".

"Досить потужно (Ред. – російські загарбники) обстрілюють усі, але нічого їм не вдається. До того, не хочу "вангувати", але можу сказати, що зі Сватового "адміністрація" так званих "ЛНР" поїхала до Луганська", — зазначив Сергій Гайдай.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор володимир путін зробив низку цинічних заяв щодо війни, яку розв'язав проти України. Заявив, що рятує російськомовних українців, заявив, що скоріше хоче закінчити війну (назвав її саме війною, на що багато хто звернув увагу), блекав про переговори. Він також пообіцяв "поцокати" ЗРК Patriot, які США мають намір передати Україні для оборони від російських ракетних ударів. Про що говорять ці заяви путіну та взагалі його підвищена медійність останнього часу у ракурсі російсько-української війни? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія продовжує зближення з Іраном: як завадити цьому – головні загрози для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини