Головна Новини Суспільство таблоїд В Верховній Раді одружилися депутати від двох фракцій
commentss НОВИНИ Всі новини

В Верховній Раді одружилися депутати від двох фракцій

Депутат партії "Голос" з колегою зі "Слуги народу"

1 березня 2023, 18:28
Поділіться публікацією:

1-го березня депутат партії "Голос" Ярослав Железняк побрався зі своєю колегою Ольгою Коваль зі "Слуги народу". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пост депутата в Фейсбук.

В Верховній Раді одружилися депутати від двох фракцій

Міністр юстиції один з перших привітав нардепів-молодят

"Виявляється, в Раді можна зустріти не тільки друзів та опонентів, але і справжню любов. У перший день весни цей вусатий дядько сказав, що тепер на одну родину в Україні стало більше. У вільній та незламній країні, завдяки нашим захисникам", – йдеться у дописі Железняка.

Коваль наразі входить до міжфракційного об'єднання Дмитра Разумкова "Розумна політика". Вона також обіймає посаду в Комітеті з питань освіти, науки та інновацій.

В ролі "вусатого дядька" виступив міністр юстиції Денис Малюська, який одним з перших привітав подружжя.

До речі, для 33-річного Железняка це вже другий шлюб.

Тим часом, ще один союзник Путіна починає віддалятися від нього, росіян лякають народною війною, а Лавров висунув Туреччині умову продовження зернової угоди.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Україна планує переглянути умови зернової угоди. Уряд України готує офіційне звернення до Туреччини та ООН з проханням переглянути умови зернової угоди, щоб долучити додаткові порти, а також продовжити її на довший період. Чорноморська зернова ініціатива, яка стала можлива завдяки спільній роботі України, ООН та Туреччини дозволяє здійснювати експорт зерна та інших товарів з трьох українських портів. Термін угоди, яка була продовжена в листопаді минулого року на 120 днів спливає 18 березня, тому Україна готує офіційне звернення.

Таким чином окрім трьох портів, які вже працюють в рамках зернової угоди, Україна планує долучити ще порти Миколаєва. Окрім того, також планується переглянути умови перевірок, адже Росія майже вдвічі уповільнила свої перевірки, чим створила величезну чергу суден в Чорному морі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини