Головна Новини Суспільство таблоїд Угорський бізнесмен хоче купити в України Закарпаття
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорський бізнесмен хоче купити в України Закарпаття

Бізнесмен з Угорщини виступив зі скандальною пропозицією купити в України частину території.

6 вересня 2023, 17:10 comments6453
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Угорський бізнесмен Іштван Варга очікує, що невдовзі відкриє золотокопальні шахти в гірському масиві Бержені. Варга стверджує, що ці копальні містять дорогоцінного металу на суму понад 500 млрд євро, за які угорець хоче купити Закарпатську область в Україні.

Угорський бізнесмен хоче купити в України Закарпаття

Бізнесмен з Угорщини хоче купити Закарпаття за 500 млрд доларів. Фото з відкритих джерел

77-річний підприємець Іштван Варга спираючись на попередні оцінки щодо об’ємів золота у гірському масиві Бержені планує розпочати видобуток золота. Варга пояснює, що кошти від отриманого золота він хоче використати для покупки Закарпаття, яке згодом приєднає до Угорщини.

"З одного боку з новою територією наша країна була б більшою, а з іншого боку, запанувала б хоч якась часткова історична справедливість, до того ж мирним шляхом", — стверджує Варга.

Угорський бізнесмен пояснює, що йому не потрібні машини чи новий будинок, адже у нього це все є. Він хоче зробити "благо для святої угорської батьківщини".

Нагадаємо, що територія Закарпатської області у 13 столітті була частиною Галицько-Волинського князівства. Згодом ці землі, які населенні етнічними українцями були під керівництвом Австро-Угорщини, Чехословаччини та інших державних утворень. Попри це українці боролись за свою державність про що свідчить утворення Карпатської України, яка була окупована Королівством Угорщина, а згодом Червоною армією. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Угорщині розповіли, як має закінчитись війна в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Орбан зазіхнув на нові території. Лідер Угорщини заявив, що Словаччина відкололась від його країни. Європейська країна відреагувала та викликала посла Угорщини для пояснень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Марта

6 вересня 2023, 17:07

Якийсь наркоман. Відчуття нібито угорці якісь імперці як і росіяни.


Новини