Головна Новини Суспільство таблоїд Російський політолог видав сенсаційну теорію: Пригожин живий
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський політолог видав сенсаційну теорію: Пригожин живий

Політолог з РФ озвучив нову версію, де перебуває лідер ПВК "Вагнер" Євген Пригожин.

11 вересня 2023, 18:00 comments1457
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер ПВК "Вагнер" Євген Пригожин живе і переховується у Венесуелі на карибському острові Маргарита, стверджує російський політолог Валерій Соловей. Професор РФ вказує, що в авіакатастрофі нібито загинув двійник Пригожина.

Російський політолог видав сенсаційну теорію: Пригожин живий

Російський бойовик Євген Пригожин. Фото з відкритих джерел

Згідно з офіційною інформацією Євген Пригожин був одним з пасажирів літака, що розбився 23 серпня. Російські слідчі провели аналіз тіл та виявили ДНК Пригожина, що стало основною причиною визнання смерті лідера вагнерівців.

Однак політолог та професор Московського державного інституту Валерій Соловйов, який відомий своєю критикою Кремля вважає, що керівника групи "Вагнера" не було на борту збитого літака.

Соловйов спираючись на свої джерела пояснює, що між Пригожиним та Путіним була укладена угода за участю секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева.

"Вони розробили "трюк". Коли головне командування "Вагнера" загинуло в авіакатастрофі, Євген Пригожин залишився живий і здоровий", — каже Соловйов.

Російський політолог стверджує, що Пригожин зараз переховується на острові Маргарита у Венесуелі.  Соловйов вважає, що Пригожин може повернутись до Росії після смерті Путіна, який за його інформацією є тяжко хворим.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній охоронець, який роками захищав Путіна тепер відкриває правду про президента РФ.

Також "Коментарі" писали про Тімоті Снайдера, який назвав основну ідеологічну помилку Путіна у війні з Україною. За словами американського історика керівництво Росії очікувало, що знищить українську еліту, а маси згодом визнають себе росіянами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини