Головна Новини Суспільство таблоїд Названо причину, чому Зеленському відмовили виступити на врученні «Оскара»
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо причину, чому Зеленському відмовили виступити на врученні «Оскара»

Стала відома ймовірна причина, чому організатори кінопремії "Оскара" відхили виступ президента України вже вдруге.

11 березня 2023, 18:10 comments7660
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У ніч з 12 на 13 березня 2023 року пройде нагородження кінопремії "Оскар" 2023. Цього року президенту України було знову відмовлено виступити на гала-концерті. Ймовірну причину такого рішення повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання Bild.

Названо причину, чому Зеленському відмовили виступити на врученні «Оскара»

Зеленському відмовили виступити на "Оскарі". Фото з відкритих джерел

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розкритикував рішення американської Кіноакадемії відмовити українському президенту у виступі на врученні кінонагороди.

"Ви не знайдете кращого прикладу лицемірства топ менеджерів і продюсерів кіноіндустрії", — говорить Кулеба

Очільник МЗС стверджує, якщо "Оскар" отримає військовий фільм "На західному фронті без змін", а реальний представник війни буде поза увагою.

"Я просто кажу, коли ви збираєтеся нагородити фільм про війну і не розумієте, що коли ви п’єте шампанське і носите сукні з діамантами, хтось інший не хоче чути справжню історію війни", — говорить Дмитро Кулеба.

За інформацією Bild продюсер гала-концерту "Оскар" Вілл Пекер відмовив виступити Зеленському через те, що війна в Україні показує лиже жертв серед білого населення. На думку Пекера, якщо президент України виступить, тоді будуть проігноровані війни, де беруть участь не білі люди.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стала відома реакція президента України на польську адаптацію серіалу "Слуга народу". Нагадаємо, що в оригінальному серіалі головну роль виконав Володимир Зеленський.

Також "Коментарі" писали про те, що в Угорщині відреагували на лютневу пропозицію президента України Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини