Головна Новини Суспільство таблоїд Відома реакція Зеленського на польську адаптацію серіалу "Слуга народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома реакція Зеленського на польську адаптацію серіалу "Слуга народу"

Володимир Зеленський переглянув першу серію польської версії "Слуги народу" та повідомив, чи сподобався йому серіал.

4 березня 2023, 16:05 comments1942
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Польща купила права на зйомки власної версії серіалу "Слуга народу", де в оригінальній стрічці зіграв Володимир Зеленський. Режисер і продюсер серіалу Окіль Хамідов розповів, що президент України вже подивився першу серію та відреагував на неї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Interia.

Відома реакція Зеленського на польську адаптацію серіалу "Слуга народу"

Кадр з українського серіалу "Слуга народу"

Польська компанія шукала комедійний продукт для свого телебачення і звернулась до студії "Квартал 95", щоб купити права на екранізацію серіалу "Свати". Під час розмов Зеленський запропонував також серіал "Слуга народу". Продюсер Окіль Хамідов дізнавшись, що це політичний серіал вирішив відмовитись від нього та запевнив, що такий продукт "це не пройде" в Польщі. Володимир Зеленський натиснув і сказав, що серіал "Свати" може бути проданий тільки зі "Слугою народу".

Після цього проєкт "Слуга народу" пролежав два роки без потреб, але після початку повномасштабного вторгнення до нього зросла цікавість і серіал вирішили реалізувати.

4 березня серіал адаптація "Слуги народу" стартує на польському телебаченні. Режисер і продюсер серіалу Окіль Хамідов розповів, що йому вдалось дізнатись реакцію президента України на польський продукт.

"У мене не було прямого контакту. Номер, який я маю для нього існує, але ніхто не бере слухавку. Але я зв’язався з його помічниками. Вони попросили мене надіслати йому першу серію, і ми це зробили. Пізніше вони повідомили, що Зеленському сподобався наш варіант. Він вважає, що шоу круте, і він радий, що нам вдалося", — розповідає Окіль Хамідов реакцію про реакцію Володимира Зеленського.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський спрогнозував, як усунуть Путіна від влади в Росії.

Також "Коментарі" писали про реакцію президента України Володимира Зеленського на нові санкції ЄС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини