Головна Новини Суспільство таблоїд Донька Пєскова обурена критикою: Я жила лише на 500 євро на місяць
commentss НОВИНИ Всі новини

Донька Пєскова обурена критикою: Я жила лише на 500 євро на місяць

Обурена донька речника Кремля заявила, що якби вона була француженкою, то їй було б соромно за таку журналістику.

3 квітня 2023, 18:55 comments4756
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Донька речника Кремля Дмітрія Пєскова висловила своє обурення після того, як побачила репортаж французького телебачення про свого батька. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram Лізи Пєскової.

Донька Пєскова обурена критикою: Я жила лише на 500 євро на місяць

Донька Дмітрія Пєскова. Фото з вікдритих джерел

Французький телеканал LCI показав репортаж про дітей прессекретаря Кремля Дмітрія Пєскова, де вказали, що російський чиновник є пропагандистом Кремля на чому і заробив свій статок. Обурена донька російського сановника вирішила відповісти французам в Instagram.

"Ви вчинили дуже непрофесійно. Так склалася доля, що я народився в родині впливового політика. З дитинства він навчив мене відповідальності та прищепив мені такі цінності, як наполеглива праця. Ще з дитинства я знала, що повинна знайти свій власний шлях. І мати відоме ім’я було для мене радше тягарем, ніж привілеєм", — говорить Пєскова.

Далі донька Дмітрія Пєскова повідомила про своє життя у Франції та роботу у Росії.

"Не секрет, що я жила у Франції не більше ніж на 500 євро на місяць", — каже Ліза Пєскова та додає, що наразі заробляє на своє життя самостійно у Росії.

Також у своєму відео Пєскова згадала про санкції, під які вона потрапила після початку вторгнення Росії в Україну. 25-річна донька Пєскова не розуміє, чому вона стала ворогом половини країн світу.

У базі даних санкцій проєкту "Війна і санкції" зазначено, що Єлизавета Пєскова є віце-президент Фонду розвитку російсько-французьких історичних ініціатив та засновник комунікаційної фірми. І ці посади були отримані донькою Пєскова через зв’язки свого батька прессекретаря президента РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речник Кремля Дмітрій Пєсков відреагував на варіант "мирного" плану президента Білорусі.

Також "Коментарі" писали про те, що у Кремлі відреагували на поставки винищувачів для України від Польщі та Словаччини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини