Головна Новини Суспільство таблоїд Алла Пугачова відповіла своїм друзям та ворогам віршами
commentss НОВИНИ Всі новини

Алла Пугачова відповіла своїм друзям та ворогам віршами

Вчора відома радянська та російська співачка відзначала день народження

16 квітня 2023, 12:21 comments1879
Поділіться публікацією:

Відома радянська та російська співачка Алла Пугачова відзначала вчора свій 74-й день народження. У відповідь на привітання відомого російського музичного критика, за версією путінської Росії — "іноземного агента" Артемія Троїцького, вона написала у Твіттер вірш.

Алла Пугачова відповіла своїм друзям та ворогам віршами

Пугачова дозволяла собі критикувати "СВО"

Нет ничего зазорного

Встать у столба “позорного”:

Во времена двуличия

Он придаёт величия.

Вірш вона супроводила своїм фото біля стовпа.

Нагадаємо, що після початку широкомасштабної війни в Україні Алла Пугачова та її чоловік, гуморист Максим Галкін покинули Росію. Після рішення міністерства юстиції РФ про включення Максима Галкіна, який виступив проти вторгнення Росії в Україну, до списку фізичних осіб — "іноземних агентів" Пугачова в Інстаграмі попросила російську владу визнати її також "іноземним агентом" вслід за чоловіком. Крім того, вона висловилася проти війни: "Прошу зарахувати мене до числа іноагентів моєї улюбленої країни, бо я солідарна зі своїм чоловіком, чесною, порядною і щирою людиною, справжнім і непідкупним патріотом Росії, який бажає Батьківщині процвітання і мирного життя, свободи слова і припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм та обтяжують життя наших громадян”.

Також вона критикувала Михалкова через війну.

Тим часом, патріарх Кирило заговорив термінами імперської Росії.

У своїй великодній проповіді патріарх Російської православної церкви Кирило назвав росіян та українців нащадками "єдиної Русі", а нинішню війну міжусобною бранню — терміном часів феодальної роздробленості. При цьому стосовно двох народів він ужив визначення пізнішого, царського, періоду — "великороси" та "малороси".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

сергей

16 грудня 2023, 17:54

вот и певица такая неплохая


Новини