Головна Новини Суспільство Наука та освіта ЗНО-2022: коли почнуться пробні тести та коли будуть готові результати
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗНО-2022: коли почнуться пробні тести та коли будуть готові результати

Для участі у пробному тестуванні зареєструвалося 155 735 осіб

10 лютого 2022, 18:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Україні незабаром розпочнеться пробне ЗНО. Про це повідомляється на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

ЗНО-2022: коли почнуться пробні тести та коли будуть готові результати

Пробне ЗНО-2022. Фото з відкритих джерел

Для участі у пробному тестуванні зареєструвалося 155 735 осіб, які замовили 232 625 тестів.

Повідомляється, що найбільше вибрано тестувань з української мови та літератури (82 317), математики (51 684), англійської мови (34 632).

До 10 березня у кабінетах учасників пробного ЗНО будуть розміщені запрошення з інформацією про час і місце проходження пробного тестування.

У 2022 році пробна зовнішня незалежна оцінка з української мови, української мови та літератури відбудеться 19 березня, з інших предметів – 26 березня.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді у спеціальний сервіс "Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання" у такий термін:

19-21 березня з української мови, української мови та літератури;

26-28 березня з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Результати тестування з української мови, української мови та літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 25 березня, з інших предметів – 1 квітня.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Україні буде оновлено один зі шкільних предметів. У Мінцифрі повідомили, що проєкт буде представлено 10 лютого 2022 року. Стало відомо, які завдання стоять перед проєктом.

Читайте також про те, що ЄС надав колективну заяву на пропозиції безпеки Росії. Посольство Росії у ЄС отримало листа.

Сайт "Коментарі" писав про те, як пройшли переговори міністра Британії із російським дипломатом у Москві. Міністр закордонних справ Великобританії прибула до Москви для переговорів із російським колегою Сергієм Лавровим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини