Головна Новини Суспільство Наука та освіта Жінка 17 років зберігала їжу з McDonald's: як вона виглядає (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка 17 років зберігала їжу з McDonald's: як вона виглядає (ВІДЕО)

Зберігала жінка їжу для того, щоб показала своїм дітям

22 березня 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

Фаст-фуд може і смачна, але далеко не найкорисніша їжа і про це не втомлюються говорити дієтологи, лікарі та експерти зі здорового харчування. У мережі також є досить роликів, які доводять шкоду такої їжі. Один з них опублікувала американка, яка вирішила показати своїм дітям, як виглядає їжа з McDonald's, яка зберігалася 17 років.

Жінка 17 років зберігала їжу з McDonald's: як вона виглядає (ВІДЕО)

Що станеться з їжею з McDonald's через 17 років (фото з відкритих джерел)

У соціальній мережі TikTok жінка, зареєстрована під ніком savswhitehead розповіла, що у 2004 році купила в ресторані швидкого харчування картоплю фрі й чізбургер і вирішила зберегти їх, щоб подивитися, що з ними станеться. Вони зберігалися в неї 17 років і нещодавно вона захотіла показати їх своїм дітям.

Американка зняла відео, на якому видно, що ні картопля, ні чізбургер майже не змінилися — вони не згнили й навіть не запліснявіли. Діти були вражені побаченим. Їжа хоч і перетворилася на камінь, але вигляд її був цілком прийнятний.

Ролик жінки зібрав близько 11 мільйонів переглядів і безліч коментарів за кілька днів. Користувачі мережі були шоковані результатом такого експерименту. Один з користувачів мережі написав, що їжу можна відправляти в музей.

@savswhitehead

Where you gonna go for lunch? ##fyp ##foryoupage ##fastfood ##innout

♬ original sound — savswhitehead

Нагадаємо, що в лютому 2021 мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's несподівано для всіх запустила в продаж бургери з рослинним м'ясом. Поки новинки з'явилися тільки у двох європейських країнах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на YouTube-каналі Temponaut Timelapse опубліковано відео з цікавим експериментом. У склянку налили кока-колу, залишили на ньому часточку лимона і спостерігали, що буде відбуватися з напоєм за 105 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини