Головна Новини Суспільство Наука та освіта Що буде, якщо залишити склянку з газованою водою на 105 днів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде, якщо залишити склянку з газованою водою на 105 днів (ВІДЕО)

Газована вода за цей час повністю випарується

10 березня 2021, 15:25 comments1084
Поділіться публікацією:








Всі ми знаємо про те, що якщо продукти або напої залишити на тривалий час при кімнатній температурі, то в них розвинеться нове життя. А що на рахунок солодкої газованої води?

Що буде, якщо залишити склянку з газованою водою на 105 днів (ВІДЕО)

стакан з газованою водою (фото з відкритих джерел)

На YouTube-каналі Temponaut Timelapse опубліковано відео, яке зібрало понад 630 тисяч переглядів, на якому проведено цікавий експеримент. У склянку налили кока-колу, залишили на ній часточку лимона і спостерігали, що буде відбуватися з напоєм за 105 днів. На кадрах видно, що кожен день кількість газованої води зменшувалася, а через тиждень на ній почала з'являтися пліснява, яка поступово збільшувалася, залишаючись на стінках склянки. Плями ставали зеленими й харчувалися залишками напою.

В кінці експерименту показано, що часточка лимона засохла, вся склянка з газованою водою була покрита цвіллю і лише на її дні залишилося трохи напою.

Користувачі мережі написали, що відео вийшло досить цікавим: "Насправді вражає, як швидко цвіль може розмножуватися і відтворювати свої власні клітини, збільшивши свої розміри в чотири рази всього за кілька днів", "Я вперше бачу цвіль в колі", "Це викликало у мене мурашки по шкірі ","Ого, я не знав, що рідини теж можуть запліснявіти", — написали люди в коментарях.

Нагадаємо, що при неправильних умовах зберігання продукти швидко псуються і на них починає утворюватися цвіль. Бувають випадки, коли можна випадково з'їсти такий продукт. Але як нейтралізувати токсини в організмі?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американські експерти назвали три жахливих міфи про Coca-Cola, в які потрібно перестати вірити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини