Головна Новини Суспільство Наука та освіта Якості, якими повинні володіти космонавти місії на Марс
commentss НОВИНИ Всі новини

Якості, якими повинні володіти космонавти місії на Марс

Хороша фізична підготовка - це ще не все

25 листопада 2020, 14:04 comments7055
Поділіться публікацією:

Всім нам добре відомо, що космонавт повинен мати відмінну фізичну форму, пройти серйозну підготовку, а також одержати вчений ступінь. Але цього всього може бути недостатньо. Головне, щоб він володів правильними якостями. 

Якості, якими повинні володіти космонавти місії на Марс

Якості, якими повинні володіти космонавти місії на Марс. Фото: unsplash

Експерти з Університету Західного Онтаріо, США, визначили, якими ж саме чеснотами повинен бути наділений справжній космонавт. Як виявилося, обов'язковим має бути "прагнення зробити все правильно", а також уміння працювати зі своєю командою. Вчені заявили, що перераховані вище якості навіть важливіше чесності, відкритості та скромності.

Ці результати були отримані в ході чотиритижневої місії AMADEE-18, яка моделює середовище Марса для тренування майбутніх космонавтів. В процесі фахівці детально вивчили особисті риси кожного випробуваного, щоб зрозуміти, як екіпаж реагує на ізоляцію під час космічних місій.

Астронавт NASA Віктор Гловер розповів, що дуже важлива злагоджена командна робота — це має першорядне значення, коли ти знаходишся в відкритому космосі. Адже конфлікти та сварки в команді переживаються набагато складніше, коли людина знаходиться далеко від Землі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, камери зафіксували падіння метеорита. Щодня на нашу планету падає багато космічного сміття, і часто це трапляється саме в безлюдних місцях. Це призводить до того, що більшість таких ефектних видовищ так і залишаються непоміченими людиною. Але бувають і виключення, коли за допомогою техніки вдається зафіксувати щось дійсно неймовірне.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини