Головна Новини Суспільство Наука та освіта Яким буде 2021: вчені дізналися, коли людство повернеться до нормального життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде 2021: вчені дізналися, коли людство повернеться до нормального життя

2020 рік точно зруйнував всі наші очікування і навіть перевершив їх

3 листопада 2020, 18:48 comments3050
Поділіться публікацією:

Цей рік напевно для всіх людей став самим непередбачуваним, адже до сих пір ми поняття не маємо, що ж буде відбуватися далі. Але вчені склали прогноз на наступний рік, і якщо вірити йому, то все не так вже й погано.

Яким буде 2021: вчені дізналися, коли людство повернеться до нормального життя

Яким буде 2021. Фото: unsplash

Професор Джуліан Гіскокс з університету Ліверпуля впевнений в тому, що люди зможуть повернутися до нормального життя не раніше літа 2021 року. Але навіть коли це трапиться, все одно наше життя не буде таким, як було колись. Відповідно до припущень фахівця, повернутися до того рівня "нормальності" вдасться лише через 5 років.

А професор Христина Пейджел з Університетського коледжу Лондона дотримується думки, що все стане на свої місця тільки через 18 місяців, і ні днем раніше.

З цього випливає висновок, що в 2021 році соціальна дистанція все одно буде, але зменшитися кількість обмежень, а також люди змушені будуть і далі носити маски. Виходить, що до такого режиму можна звикати роками, а може навіть десятиліттями, поки ситуація не стане повністю стабільною.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, вчені заявили про процеси на Сонці, які торкнуться всього людства. Як виявилося, динозаври могли зникнути зовсім не через падіння метеорита, а через постійні процесів на Сонці. Адже воно є величезною розпеченою зіркою, у якої теж є свій термін життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини