Головна Новини Суспільство Наука та освіта Як проходитиме ЗНО-2021 - деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Як проходитиме ЗНО-2021 - деталі

Зовнішнє незалежне оцінювання цього року проходитиме з урахуванням всіх протиепідемічних норм

5 травня 2021, 08:18
Поділіться публікацією:

Стало відомо, як буде проходити зовнішнє незалежне оцінювання в цьому році. Про проходження іспитів у 2021 розповідається в матеріалі РБК-Україна.

Як проходитиме ЗНО-2021 - деталі

ЗНО 2021: як будуть проходити екзамени. Фото: suspilne.media

ЗНО проходитимуть виключно ті учні, які планують надалі вступати до університетів.

Екзамени розпочнуться вже за кілька тижнів. Всі охочі скласти екзамени повинні суворо дотримуватися протиепідемічних заходів. Насамперед кожен повинен мати засоби захисту — маску та за можливості антисептики. Окрім того, організатори екзаменів мають проставити дезінфекційні засоби в класах, де сидітимуть випускники та туалетних кімнатах.

При вході в приміщення стоятиме людина, яка буде вимірювати температуру. Класи повинні періодично провітрювати та дезінфікувати.

В самих аудиторіях буде не більше 15 випускників та два інструктори, які розкажуть як писати ЗНО та контролюватимуть процес.

Між партами буде витримана рекомендована дистанція.

Ще з початку весни міністерство охорони здоров'я рекомендувало людям, які проводять екзамени вакцинуватися від коронавірусу, що під час ЗНО бути максимально захищеним. Варто зазначити, що тим, хто відмовився чи відтермінував щеплення від COVID-19, не заборонять брати участь у проведенні екзаменів.

Нагадаємо, що Державна служба з питань безпечності продуктів харчування та захисту споживачів виявила порушення норм здорового харчування у 800 із 3500 проінспектованих шкіл, що складає 23% від усієї кількості. Детальніше про проблему читайте тут.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що літні канікули для школярів можуть скоротити. Про можливе продовження навчання читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини