Головна Новини Суспільство Наука та освіта Як довжина пальців може передбачити ваше матеріальне становище, - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Як довжина пальців може передбачити ваше матеріальне становище, - дослідження

Якщо хочете дізнатися, наскільки багаті ви будете - зверніть увагу на свої руки

25 листопада 2020, 20:35
Поділіться публікацією:

Якщо ви хочете дізнатися, наскільки ви будете багаті, вам Варто подивитися на свої руки. Принаймні, так говорять результати дослідження вчених, які змогли довести взаємозв'язок між довжиною пальців і матеріальним становищем людини.

Як довжина пальців може передбачити ваше матеріальне становище, - дослідження

ФОТО: З відкритих джерел

Дослідження показало, що співвідношення 2D:4D безіменного пальця до вказівного пальця пов'язане з  доходом людини "2D" відноситься до вказівного пальця, а "4D" відноситься до безіменного пальця.

Вчені вивчили дані більше 1500 людей, у яких вимірювали дане співвідношення пальців на руках, а також розпитали про рівень їхніх доходів і фінансове становище.

Дослідники дійшли висновку, що, чим вища зарплата у жінок, тим менше коефіцієнт співвідношення довжини безіменного і вказівного пальців. Вчені відзначили, що на остаточні результати не впливали освіта, вид діяльності або вік.

Вчених зацікавило те, що ця кількісна асоціація спостерігається і у чоловіків, але тільки з урахуванням рівня їх освіченості. Причини такого зв'язку вчені планують з'ясувати в наступних дослідженнях.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Facebook збільшує стрес і робить людей нещасними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини