Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені зробили попередження: в Україну прийшли потужні магнітні бурі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені зробили попередження: в Україну прийшли потужні магнітні бурі

Сьогодні в Україні очікується магнітна буря - середня по силі, слідом за якою прийдуть куди більш потужні

10 серпня 2020, 10:43 comments1970
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Україні очікується магнітна буря — середня по силі, слідом за якою прийдуть куди більш потужні. Про це повідомили в лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

Вчені зробили попередження: в Україну прийшли потужні магнітні бурі

Вчені говорять, що сьогодні метеочутливі люди можуть відчути середні спалахи на Сонці, тому слід приділити особливу увагу артеріальному тиску. Вже 13 і 14 серпня на нас знову чекають аналогічні за силою магнітні бурі. Втім, досить сильні метеоудари не змусять себе чекати: на них чекають 21 і 22 серпня. Останній спалах в цьому місяці трапиться 29 серпня.

Варто врахувати, що найчастішими реакціями на спалахи Сонця є головний біль, перепади тиску, слабкість, швидка стомлюваність і перепади настрою. Щоб допомогти організму впоратися з усім перерахованим вище, слід більше дихати свіжим повітрям, спати не менше восьми годин на добу, відмовитися від шкідливих звичок і уникати стресів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що тиждень в Україні починається з дощів і гроз. Як повідомили в Гідрометцентрі країни, циклон сьогодні охопить західні і північні області, де очікуються дощі з грозами (дивись карту).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини