Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені спрогнозували розвиток COVID в Україні до кінця червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені спрогнозували розвиток COVID в Україні до кінця червня

Ситуація з коронавірусом в країні стабілізувалися

9 червня 2021, 09:29
Поділіться публікацією:

Згідно з прогнозом вчених НАН України, в нашій країні відзначається стабілізація ситуації з поширенням COVID-19. Крім того, фахівці зробили прогноз середньої кількості нових випадків захворювання коронавірусом до кінця місяця. Про це повідомляє видання РБК-Україна.

Вчені спрогнозували розвиток COVID в Україні до кінця червня

Вчені спрогнозували розвиток COVID в Україні до кінця червня - фото з відкритих джерел

За даними вчених, середня кількість виявлень інфікованих COVID знизилося до 1728 осіб на добу (зменшення вдвічі за два тижні). Середня кількість смертей від наслідків коронавірусного захворювання дорівнює 91 на день за останні сім днів.

Вчені спрогнозували, що середня кількість нових випадків буде дорівнювати 1465 протягом тижня 9-15 червня 2021 року і 1013 протягом наступного, до 22 червня.

Вчені спрогнозували розвиток COVID в Україні до кінця червня - фото 2

Нагадаємо, що раніше британські вчені провели дослідження, в ході якого проаналізували обсяги і доцільність вживання антибіотиків пацієнтами з коронавірусним захворюванням. Їм вдалося встановити, що антибактеріальні препарати потрібно приймати тільки як виняток і в відділеннях інтенсивної терапії. Великим відкриттям дослідження визначили те, що бактеріальні інфекції у пацієнтів з коронавірусом зустрічалися вкрай рідко. Найчастіше це були внутрішньолікарняні інфекції.

Як повідомляло інтернет-видання "Коментарі" раніше, що стародавні греки знову приходять на допомогу — в цьому випадку з приводу коронавірусного захворювання. Звучить дивно, але так і є: представники Всесвітньої організації охорони здоров'я запропонували скористатися грецьким алфавітом, щоб розрізняти між собою існуючі штами ковіда, повідомляється на офіційному сайті ВООЗ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини