Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені показали, як виглядатиме Земля без людей (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені показали, як виглядатиме Земля без людей (відео)

Сценаристи та режисери спільно з футурологами зробили сміливий прогноз: як зміниться наша планета через мільйони років після зникнення людей

22 вересня 2020, 14:00 comments1708
Поділіться публікацією:








Вчені показали, як виглядатиме Земля без людей (відео)

У Мережу виклали відео того, як в майбутньому може виглядати Земля, якщо зникнуть всі її жителі. Творці ролика - канал #Mind Warehouse — долучили кадри, які раніше використовували для наукових телепрограм National Geographic.

Як повідомляє The Daily Mail, творці відео про Землю без людей тісно співпрацювали з вченими, які спеціалізуються на даній темі, і футурологами. Вони сміливо припустили, що ж буде, коли Земля залишиться без електрики. Вчені зробили прогноз щодо домашніх тварин, а також як зміниться наша планета через мільйони років після нашого зникнення.

Нагадаємо, рівень Світового океану, за даними NASA, продовжує стрімко зростати — куди швидше, ніж очікували вчені. Якщо ж глобальне потепління буде прогресувати в цьому ж темпі, льодовики Землі можуть розтанути мінімум за 5000 років. Вчені Science Insider показали, як виглядатиме наша планета без льодовиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини